Paljon ilmaista parkkitilaa

Kartanopidot on elämyksellisiä tilaisuuksia tarjoava juhla- ja pitopalveluyritys, joka toimii Survo-Korpelan tilan maalaismiljöössä Jyväskylän keskustan tuntumassa. Vuokraa meiltä hääpaikka tai tilaa juhliisi catering.

Основно изображение
Neljä erilaista tilakokonaisuutta samassa pihapiirissä - varaa yhdessä tai erikseen!

Tallin yliset sekä Riemuliiteri

Tallin yliset sekä Riemuliiteri

Tallin yliset on juhlatila, joka sijaitsee Survon kartanon ja Korpelan tilan välissä olevan vanhan navetan yläkerroksessa. Riemuliiteri on uusin juhlatilamme, sijaitsee aivan pääkartanon kyljessä ja palvelee jopa sadan hengen tilaisuuksissa. Tutustu tiloihimme alta. 

Tallin yliset

Tallin yliset on Survon kartanon juhlatila, joka on rakennettu vanhan navetan yläkerrokseen. Asiakaspaikkoja ylisillä on 80 ruokailijalle, mutta tanssimaan mahtuu suurempikin juhlaväki. Catering Tallin ylisille järjestyy kauttamme.

Tallin yliset on yhdistettävissä niin Survon kartanon tai Korpelan tilan juhliin lisätilaksi tai tanssipaikaksi.

Ylisillä on esiintymislava, joka tarjoaa bändille erinomaiset puitteet esiintymiselle niin häissä kuin muissakin juhlissa. Tallin ylisillä ei ole anniskeluoikeuksia.

Varaa tilat käyttöösi »

Riemuliiteri

Riemuliiteri on Survon Kartanon uusin juhlatila, valmistunut vuonna 2013. Vanhaan liiteriin rakennettu persoonallinen ja rento juhlapaikka on ihan pääkartanon kyljessä ja palvelee jopa sadan hengen tilaisuuksissa. Kesällä Riemuliiterin tilat sopivat myös suuremmalle porukalle pihalle aukeavan terassin myötä!

Riemuliiteri soveltuu upeasti hää- ja juhlatilaisuuksiin, ympäripyöreiden vuosien juhlimiseen, yritystilaisuuksiin sekä teemajuhliin kuten sikajuhliin tai vaikka grillibileisiin. Puitteet soveltuvat myös elävän musiikin esittämiseen.

Järjestä ratkiriemukkaat juhlat Survon Kartanon Riemuliiterissä! Tässä liiterissä tarkastettavia klapipinoja on joka seinällä.

  • Buffet-tarjoilu
  • Kesäisin terassi
  • Ryhmäkoko enintään 100 hlöä

Soita tai laita viestiä ja kysy lisää!

Puh: 040 776 4011
E-mail: info@kartanopidot.com

Yhteistyössä: