Paljon ilmaista parkkitilaa

Kartanopidot on elämyksellisiä tilaisuuksia tarjoava juhla- ja pitopalveluyritys, joka toimii Survo-Korpelan tilan maalaismiljöössä Jyväskylän keskustan tuntumassa. Vuokraa meiltä hääpaikka tai tilaa juhliisi catering.

Основно изображение

 

 

 

 

Neljä erilaista tilakokonaisuutta samassa pihapiirissä - varaa yhdessä tai erikseen!

Survon Kartano - juhlatila

 

 

Survon Kartano - juhlatila

Aito herraskartano saleineen sekä suuri piha-aitta. Asiakaspaikkoja juhlatiloissa on yhteensä 200 - paikat jakaantuvat kolmeen saliin. Pääsalissa paikkoja on 120 hengelle, pikkusalissa 56 hengelle ja baarissa 18 hengelle. Lisäksi kesäisin (lokakuuhun asti) pihaterassilta löytyy paikat 100 hengelle.

Survon Kartanon saleista voit varata kerralla kaikki tai vaan osan. Salit ovat yhteydessä toisiinsa, mutta esimerkiksi pikkujouluaikana on monesti eri juhlaväki samaan aikaan eri saleissa.

Yhdistämällä samassa pihapiirissä sijaitsevan Survon Kartanon ja Korpelan tilan järjestät tyylikkäät juhlat jopa 350 henkilölle.

Kartanon salit tarjoavat hienon miljöön ja tyylikkäät juhlatilat muistotilaisuuksiin, cocktailtilaisuuksiin, yritystilaisuuksiin tai juhliin. Salimme soveltuvat myös juhlaviin vatitarjoilutilaisuuksiin perinteisten buffet-juhlapöytä -tilaisuuksien lisäksi. Survon Kartanossa on anniskeluoikeudet.

 

 

Myös pitopalvelu juhliin järjestyy kauttamme; tutustu maukkaisiin menuihimme.

 

Varaa juhlatilat käyttöösi »

KUVIA ja VIDEOITA Facebook sivullamme
LINKKI TASSA!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä: