Paljon ilmaista parkkitilaa

Kartanopidot on elämyksellisiä tilaisuuksia tarjoava juhla- ja pitopalveluyritys, joka toimii Survo-Korpelan tilan maalaismiljöössä Jyväskylän keskustan tuntumassa. Vuokraa meiltä hääpaikka tai tilaa juhliisi catering.

Основно изображение
Hirsisauna, maasauna, kylpytynnyrit ja grillausalue. Halutessanne myös yrttikylvyt ja hierontapalvelut

Saunatilat ja erikoisuudet

Vuokraa saunatila, jossa on tunnelmaa! Survon kartanon ja Korpelan tilan välissä sijaitsee vanha hirsisauna, joka on varattavissa käyttöösi. 

Entisöidyn hirsiperinnesaunan löylyissä rentoudut varmasti! Saunaan mahtuu kerrallaan n. 15 henkilöä. Saunasta löytyy sekä pukeutumis- että peseytymistila. Saunatilat soveltuvat erinomaisesti vaikkapa pikkujouluihin.

Saunatiloihimme voit tuoda mukanasi omat ruuat ja juomat, sauna-alueella on myös grillausmahdollisuus. Pitopalvelumme loihtii tarvittaessa paikalle herkullisen saunamenun.

Yli 15 hengen ryhmille suosittelemme varattavaksi saunaillan yhteydessä myös Korpelan Tilan pienen salin. Näin saunassa voidaan käydä pienemmissä ryhmissä ja salissa voidaan tarjoilla iltapalaa kaikille saunojille.

Erikoisuutenamme ovat suomalaiset yrttikylvyt, tilattavat hierontapalvelut sekä kuumakivihieronnat. Yrttikylpyjä ja hierontoja voit varata saunatilojen yhteydessä.


Varaa saunatilat käyttöösi »

Yhteistyössä: